©Hak Milik Epol Rider ✔

Welcome, Guest Login|Sign Out

1
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/tutorial-after-effects-basic-intro.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=nRuPoLHSjk4endofvid
[starttext]
Tutorial dalam Bahasa Melayu
[endtext]

Tutorial After Effects (Basic Intro)

5
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/httpwww.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=uJKJkQV5FTwendofvid
[starttext]
Cerita pendek pertama yang aku buat bersama rakan-rakan.
[endtext]

Cerita Pendek - TANPA TAJUK

5
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/perodua-rusa-melanggar-pelajar-di.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=Xd5XSLa4wZ4endofvid
[starttext]
Video ni edit je... edit guna adobe after effect... ni video pertama aku menggunakan software aae , tu la x perfect.
[endtext]

Perodua Rusa Melanggar Pelajar di daerah Papar

0
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/carigold-opening.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=q5BCuP8cVr0endofvid
[starttext]
Saja test power buat intro khas untuk Carigold. hehe
[endtext]

Carigold Opening

6
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/free-download-cs6-extended.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=sPkT7Zf74q0endofvid
[starttext]


Adobe Photoshop CS6 Extended adalah paling ramai juga meminatinya.

Kebiasaan dan majorotinya ramai penguna Adobe Photoshop CS6 mendownloadkan nya dari laman web adobe
hanya sebagai cubaan(Trial)

Tetapi tidak yang ini.

Adobe Photoshop CS6 ini akan di berikan kepada anda secara percuma untuk di downloadkan.
Anda cuma perlu download, extract dan sedia di gunakan.
Tidak memerlukan apa apa kata kunci dan serialnumber.
Kekal selamanya di PC atau Laptop anda.

Bagaimana caranya:
KLIK DOWNLOAD di bawah ini.

Download Ke tiga tiga file ini
kemudian di satukan dan extract kan dalam satu file C:


PsCS6ext Portable ML.part01.rar
       251,00MB
Dan Klik FREE DOWNLOAD 30Second

PsCS6ext Portable ML.part02.rar
       251,00MB
Dan Klik FREE DOWNLOAD 30Second

PsCS6ext Portable ML.part03.rar
       185,76MB
Dan Klik FREE DOWNLOAD 30Second


Setelah anda berjaya satukan di satu file c yang baru anda buka di new folder tadi,
anda akan dapat melihat icon PS berwarna biru.

"Selamat Download dan selamat mengunakanya"

[endtext]

FREE DOWNLOAD CS6 EXTENDED

4
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/hologram-power.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=90p7yraDjEEendofvid
[starttext]
Percubaan Pertama guna hologram...
sepatutnya lepas limpas di dalam hologram,suit pun bertukar,tapi ni belum bertukar lagi..saja2 jak dulu... XD
[endtext]

Hologram power

1
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/epol-rider-channel.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=4GYrFs_gXAEendofvid
[starttext]
edit menggunakan Adobe After Effects CS6
plug ins - Optical Flares
[endtext]

epol rider channel

3
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/percubaan-stroke-fx.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=e7Klf1qzbasendofvid
[starttext]

[endtext]

Percubaan stroke fx

6
[postlink] http://epolrider.blogspot.com/2013/01/superman-effect.html[/postlink] http://www.youtube.com/watch?v=dVR3THCiUYkendofvid
[starttext]
percubaan tanpa rujukan pada tutorial...
pengajaran,memang kena tengok tutorial,kalau nda, nda cantik.huhuhu
[endtext]

Superman Effect